stabiliteit ontmoet creativiteit

lees meer

onze focus op stabiliteit gaat verder

lees meer

het kennisbureau voor stabiliteit

lees meer

specialisten in stabiliteit

Bij Establis hebben we 1 duidelijke focus: stabiliteit. Daarom is ons bureau al vele jaren een stevige en gewaardeerde schakel in tal van bouwprojecten. Want met onze focus hebben we een duidelijk doel voor ogen. Voor onze klanten de beste en meest creatieve oplossingen bedenken in stabiliteit voor al wat ze ondernemen. Daarom hebben we ook de beste specialisten in huis. Projectleiders, gepassioneerd door stabiliteit, die tegelijk meedenken over alle aspecten van uw project.

lees meer
29

redenen om op ons te bouwen

Ontdek ons team

wat is nieuw?

Een nog betere service met EVOLV, los van onze locatie, maar altijd dicht bij u

Beste, Zoals u weet vormen kennis en knowhow de basis van onze dienstverlening. Om die kennis en knowhow op optimale manier ten dienste van onze klant te stellen, willen we zo dicht mogelijk bij onze klant gaan staan. Daarom lanceren we vandaag EVOLV, een nieuw merk en entiteit binnen Establi...

lees meer

jouw plaats bij Establis?

Werken in een open, stimulerende omgeving, met grote aandacht voor kwaliteit, teambuilding en work-life balance? Graag alle nodige tools en opleidingen om succesvol te zijn in je job? Realistische doorgroeimogelijkheden in een groeiend bedrijf met een aantrekkelijk salarispakket? Bekijk dan snel onze vacatures.

lees meer